Autobedrijf Blom

Site name

Airco condensor

 
Autobedrijf Blom - Auto verkopen
 
✓ Bovag erkend autobedrijf
✓ Omruil garantie binnen 14 dagen of 1000KM
✓ Aangesloten bij CarXpert voor private-lease

Het is verstandig om alle onderdelen van uw airco regelmatig na te laten kijken; met name de condensor. Het niet tijdig laten onderhouden van uw airco kan leiden tot moeilijk te repareren schade die zeer prijzig is om te herstellen. Bij AutoBlom raden we u aan deze jaarlijks te controleren, met vijfjaarlijks onderhoud als norm voor de meeste auto’s. Dit is met name cruciaal bij de centrale componenten van uw airco; de verdamper, de compressor en uiteraard de condensor.

Vragen? Bel ons direct Of stuur ons een mail

Zorg ervoor dat uw airco een perfect functionerende condensor heeft

Bij AutoBlom bent u aan het juiste adres voor onderhoud of reiniging van een slecht functionerende of onfris ruikende airco. Het reinigen van de airco in uw auto is een lastig karwei; om dit grondig te doen komt er geavanceerde apparatuur bij kijken. Kies er daarom voor om deze klus door professionals op te laten knappen. Zo worden alle onderdelen van uw airco – condensor, compressor en verdamper – volledig vrijgemaakt van vuil.

Interesse?

Autobedrijf Blom heeft een groot aantal occasions op voorraad. Kijk snel verder!

Openingstijden

  • Maandag - vrijdag 8:30 - 17:30
  • Zaterdag13:00 - 17:00
  • Maandag, woensdag en donderdagavond op afspraak geopend van 20:00 tot 21:30

Transparantie

Autobedrijf Blom staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons weet u precies wat u kwijt bent!

Laat ons bedrijf in Enspijk voor u aan de slag gaan

De service van AutoBlom is altijd grondig en scherp geprijsd. Zo betaalt u voor het laten reinigen van uw airco systeem bij ons zeer weinig geld! Ook ander onderhoud, reparatiewerkzaamheden of keuringen kunt u bij ons laten verrichten zonder dat dat de hoofdprijs hoeft te kosten. Wilt u ons inzetten voor uw auto, maakt u dan online een afspraak. Voor meer informatie over onze diensten belt u naar 0345 652 007.