Autobedrijf Blom

Site name

Vervang uw airco condensor nabij Leerdam

 
Autobedrijf Blom - Auto verkopen
 
✓ Bovag erkend autobedrijf
✓ Omruil garantie binnen 14 dagen of 1000KM
✓ Aangesloten bij CarXpert voor private-lease

Het is verstandig om alle onderdelen van uw airco, waaronder de condensor, na te laten kijken bij uw vertrouwde garage in de buurt van Leerdam. Het niet tijdig laten onderhouden van uw airco kan leiden tot moeilijk te repareren schade die zeer prijzig is om te herstellen. Bij AutoBlom raden we u aan deze jaarlijks te controleren, met vijfjaarlijks onderhoud als norm voor de meeste auto’s. Dit is met name cruciaal bij de centrale componenten van uw airco; de verdamper, de compressor en uiteraard de condensor.

Vragen? Bel ons direct Of stuur ons een mail

Laat uw airco van een perfect functionerende condensor voorzien bij onze garage nabij Leerdam

Bij AutoBlom nabij Leerdam bent u aan het juiste adres voor onderhoud of reiniging van een slecht functionerende of onfris ruikende airco. Het reinigen van de airco in uw auto is een lastig karwei; om dit grondig te doen komt er geavanceerde apparatuur bij kijken. Kies er daarom voor om deze klus door professionals op te laten knappen. Zo worden bij onze garage nabij Leerdam alle onderdelen van uw airco – condensor, compressor en verdamper – volledig vrijgemaakt van vuil.

Interesse?

Autobedrijf Blom heeft een groot aantal occasions op voorraad. Kijk snel verder!

Openingstijden

  • Maandag - vrijdag 8:30 - 17:30
  • Zaterdag13:00 - 17:00
  • Maandag, woensdag en donderdagavond op afspraak geopend van 20:00 tot 21:30

Transparantie

Autobedrijf Blom staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons weet u precies wat u kwijt bent!

Laat ons bedrijf in Enspijk voor u aan de slag gaan

 

De service van AutoBlom in Enspijk is altijd grondig en scherp geprijsd. Zo betaalt u voor het laten reinigen van uw airco systeem bij ons zeer weinig geld! Ook ander onderhoud, reparatiewerkzaamheden of keuringen kunt u bij ons laten verrichten zonder dat dat de hoofdprijs hoeft te kosten. Wilt u ons inzetten voor uw auto, maakt u dan online een afspraak. Voor meer informatie over onze diensten belt u naar 0345 652 007.