Autobedrijf Blom

Site name

Auto airco reinigen Geldermalsen

 
Autobedrijf Blom - Auto verkopen
 
✓ Bovag erkend autobedrijf
✓ Omruil garantie binnen 14 dagen of 1000KM
✓ Aangesloten bij CarXpert voor private-lease

Heeft uw auto een slecht functionerende of onfris ruikende airco en wilt u deze graag laten reinigen bij ons bedrijf in de regio Geldermalsen? Dan bent u bij AutoBlom absoluut aan het juiste adres! Met ruim 30 jaar ervaring pakken wij deze klus snel en effectief voor u op. Als u last heeft van droge ogen, hoest of stank in de auto is dat vaak een teken dat de verdamper van uw airco is vervuild. Het reinigen van de airco in uw auto is echter vaak een lastig karwei; om dit grondig te doen komt er geavanceerde apparatuur bij kijken. Kies er daarom voor om deze klus door professionals op te laten knappen.

Vragen? Bel ons direct Of stuur ons een mail

Uw auto levert u af om uw airco snel en veilig te laten reinigen bij ons in Geldermalsen

Wij nemen uw auto in ontvangst en onderwerpen uw airco aan een grondig proces, met als doel deze volledig te reinigen van alle vormen van microbiologische vervuiling. Met een reeks aan geavanceerde apparatuur en door de EU goedgekeurde biociden worden alle elementen van de airconditioning ontdaan van schimmels en andere ziekteverwekkers. Zo kunt u weer rustig ademhalen in uw auto, ongeacht de temperatuur buiten.

Interesse?

Autobedrijf Blom heeft een groot aantal occasions op voorraad. Kijk snel verder!

Openingstijden

  • Maandag - vrijdag 8:30 - 17:30
  • Zaterdag13:00 - 17:00
  • Maandag, woensdag en donderdagavond op afspraak geopend van 20:00 tot 21:30

Transparantie

Autobedrijf Blom staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons weet u precies wat u kwijt bent!

Laat ons bedrijf voor u aan de slag gaan

De service van AutoBlom in Enspijk is altijd grondig en scherp geprijsd. Zo betaalt u bij onze garage nabij Geldermalsen zeer weinig voor het laten reinigen van het airco systeem van uw autoOok ander onderhoud, reparatiewerkzaamheden zoals de airco condensor vervangen of keuringen kunt u bij ons laten verrichten zonder dat dat de hoofdprijs hoeft te kosten. Wilt u ons inzetten voor uw auto, maakt u dan online een afspraak. Voor meer informatie over onze diensten belt u naar 0345 652 007.