Autobedrijf Blom

Site name

Automaat reparatie bij ons nabij Geldermalsen

 
Autobedrijf Blom - Auto verkopen
 
✓ Bovag erkend autobedrijf
✓ Omruil garantie binnen 14 dagen of 1000KM
✓ Aangesloten bij CarXpert voor private-lease

Als u uw automaat bij een garage langs brengt voor een reparatie, kiest u dan voor onze locatie in de buurt van Geldermalsen! Bij Autoblom staan wij altijd klaar om u voor een scherpe en eerlijke prijs de allerbeste service te bieden. Ook voor overig onderhoud, reparaties en keuringen bent u bij ons aan het juiste adres. Of uw auto nu een gebruikelijke versnellingsbak heeft of een automaat, bij ons is controle en reparatie zó geregeld.

Vragen? Bel ons direct Of stuur ons een mail

Laat uw automaat naast reparatie ook spoelen bij onze garage nabij Geldermalsen

Door veelvuldig gebruik van uw automaatbak ondervinden de onderdelen van dit systeem zware belasting. Zodoende raakt de ATF-olie die het systeem draaiende houdt geleidelijk vervuild, wat weer zorgt voor mankementen zoals slecht schakelen, slippen, onregelmatig toerental of zelfs volledige dienstweigering. AutoBlom in regio Geldermalsen biedt daarom naast reparatie van uw automaat tevens een Powerflush-behandeling aan. Bij deze manier van spoelen wordt vloeistof in combinatie met een reinigingsmiddel door het gehele systeem gepompt. Verontreinigingen en vervuiling worden zo volledig weggespoeld zonder dat het systeem gedemonteerd moet worden. Zo bespaart u fors in de kosten en kunt u zorgeloos weer op weg!

Interesse?

Autobedrijf Blom heeft een groot aantal occasions op voorraad. Kijk snel verder!

Openingstijden

  • Maandag - vrijdag 8:30 - 17:30
  • Zaterdag13:00 - 17:00
  • Maandag, woensdag en donderdagavond op afspraak geopend van 20:00 tot 21:30

Transparantie

Autobedrijf Blom staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons weet u precies wat u kwijt bent!

Wij beginnen direct aan de reparatie van uw automaat

Bij AutoBlom laten we ons voorstaan op onze grondige en eerlijk geprijsde service. Ons motto is niet voor niets ‘Betrouwbaar, Betaalbaar’. Voor al uw onderhoudswerkzaamheden, reparaties zoals de koppakking vervangen en de APK komt u langs bij onze garage in Enspijk. Maakt u hiervoor online eenvoudig en snel een afspraak. Als u eerst meer informatie over onze diensten wenst, belt u dan naar 0345 652 007.