Autobedrijf Blom

Site name

Laat uw koppakking vervangen in regio Leerdam

 
Autobedrijf Blom - Auto verkopen
 
✓ Bovag erkend autobedrijf
✓ Omruil garantie binnen 14 dagen of 1000KM
✓ Aangesloten bij CarXpert voor private-lease

Een koppakking gaat als het goed is meerdere jaren mee, maar zal op ten duur toch vervangen moeten worden. Een probleem met uw koppakking is vaak te wijten aan veroudering van de materialen of een slecht functionerend koelsysteem. Er kan lekkage optreden waardoor er koelvloeistof ontsnapt, met oververhitting als gevolg. Een ander probleem bij een kapotte koppakking is dat koelwater en motorolie zich gaan vermengen. Dit herkent u aan de donkere verkleuring van de koelvloeistof of een verhoogd oliepeil. Reparatie van de pakking is arbeidsintensief en dus kostbaar; vaak worden ook de distributieriem en bijvoorbeeld de waterpomp preventief mee vervangen.

Vragen? Bel ons direct Of stuur ons een mail

Laat de koppakking van uw motor vervangen door een professionele garage

Door corrosie en normaal gebruik zal een koppakking slijtage gaan vertonen, wat betekent dat deze na enkele jaren zal moeten worden vervangen. Een kapotte koppakking geeft de vloeibare bestanddelen van een verbrandingsmotor gelegenheid tot vermengen, met schade aan de motor als gevolg. Het vervangen van een koppakking is vaak een complex proces aangezien vele onderdelen zorgvuldig verwijderd moeten worden voordat men toegang heeft tot de cilinderkop. Bij AutoBlom regelen we snel en vakkundig deze reparatie voor u, tegen een eerlijke prijs.

Interesse?

Autobedrijf Blom heeft een groot aantal occasions op voorraad. Kijk snel verder!

Openingstijden

  • Maandag - vrijdag 8:30 - 17:30
  • Zaterdag13:00 - 17:00
  • Maandag, woensdag en donderdagavond op afspraak geopend van 20:00 tot 21:30

Transparantie

Autobedrijf Blom staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons weet u precies wat u kwijt bent!

Grondig onderhoud en reparatie bij onze garage in Enspijk

Neem geen risico’s als bij het uitlezen blijkt dat u een defecte koppakking heeft en laat deze snel en vakkundig vervangen door AutoBlom. Bij ons maakt u eenvoudig een afspraak online. Onze monteurs leveren altijd vakwerk, zodat u snel weer op weg kunt! Naast onderhoud en reparatie bieden wij ook aantrekkelijke mogelijkheden voor het inruilen van uw auto. Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst over onze diensten , belt u dan naar 0345 652 007.