Autobedrijf Blom

Site name

Auto inruilen?

Kom uw auto inruilen bij deze garage.

Wilt u graag uw auto komen inruilen bij onze garage in de buurt van Leerdam? Wanneer u een nieuwe auto op het oog heeft, wilt u natuurlijk graag weten wat de waarde van uw huidige auto is. Bij AutoBlom te Enspijk kunt u uw oude auto inruilen bij de aankoop van één van onze occasions. Onze garage heeft een groot aantal prachtige occasions waarvoor u uw auto kunt inwisselen. Neemt u vandaag nog een kijkje in het assortiment op onze website!

Kom uw auto inruilen bij onze professionele en vriendelijke garage

Voor een eerste prijsindicatie van uw in te ruilen auto vult u onderstaand taxatieformulier in. Wij bepalen vervolgens de inruilwaarde van uw auto aan de hand van een aantal kenmerken zoals leeftijd, kilometerstand, opties en staat van de auto. Voor een zo compleet mogelijk beeld van uw auto, vragen wij u om foto’s van de auto toe te voegen. Onze garage nabij Leerdam zal u altijd bij het inruilen een eerlijke en marktconforme prijs voor uw auto geven.

Ook voor autoverkopen staan we voor u klaar

Wilt u enkel uw auto verkopen? Ook dat is mogelijk bij AutoBlom. Vul het onderstaand taxatieformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U krijgt bij ons altijd een eerlijke prijs en het geld staat na overeenkomst direct op uw rekening. Ook voor scherp geprijsde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en het uitlezen van uw auto kunt u bij ons terecht. Maak snel online een afspraak of bel voor meer informatie naar 0345 652 007.

Let op, het versturen van het formulier kan even duren omdat foto's wat meer tijd kosten. Klik het formulier niet weg tijdens het verzenden!