Autobedrijf Blom

Site name

Betrouwbaar en betaalbaar.  
Heeft u een vraag?
APK beurt voor weinig kosten.
Kom uw auto inruilen bij deze garage.
Eerst even proberen voor het kopen?
Vul het formulier om garantie te claimen.
Image

Openbaar laden langs A2 bij Autoblom in Enspijk!

De markt voor elektrische en hybride auto’s groeit. Hierdoor neemt ook de behoefte aan het opladen van al deze auto’s toe. Nu kan iedereen bij Autbedrijf Blom terecht om zijn of haar auto op te laden. Ecoleon uit Geldermalsen installeerde daar een openbaar oplaadpunt voor auto’s.

“Wij willen graag inspelen op de nieuwste ontwikkelingen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn” aldus Corne Blom. Corne is eigenaar van Autobedrijf Blom en is al sinds 1985 het goede adres voor onderhoud, reparatie, APK keuring en verkoop van gebruikte auto's.

Arjan Heikoop van Ecoleon: “We zien dat het nu erg hard gaat met het elektrisch rijden. Het is daarbij enorm belangrijk de goede keuzes te maken. Helaas zien we om ons heen veel onveilige en goedkope oplossingen die over 2 jaar alweer verouderd zijn. Ecoleon biedt uitsluitend toekomstbestendige oplossingen. Autobedrijf Blom heeft voor zo’n oplossing gekozen.”

Komt u ook uw elektrische auto opladen bij Autobedrijf Blom wanneer u hierlangs komt? Dan krijgt u een gratis bakkie koffie!