Autobedrijf Blom

Site name

Onderhoudsbeurt voor Volkswagen in regio Leerdam

 
Autobedrijf Blom - Auto verkopen
 
✓ Bovag erkend autobedrijf
✓ Omruil garantie binnen 14 dagen of 1000KM
✓ Aangesloten bij CarXpert voor private-lease

Als het de hoogste tijd is voor een onderhoudsbeurt voor uw Volkswagen auto, komt u dan naar onze garage nabij Leerdam. Wij specialiseren in het leveren van snelle, professionele en vooral scherp geprijsde service, of u nu in een Volkswagen of een andere auto rijdt. Een kleine beurt of een volledige onderhoudsbeurt – uw Volkswagen kan er na de goede zorgen van onze garage nabij Geldermalsen weer helemaal tegenaan.

Vragen? Bel ons direct Of stuur ons een mail

Kies voor een professionele onderhoudsbeurt voor uw Volkswagen nabij Leerdam

Af en toe zal uw Volkswagen een kleine beurt nodig hebben. Uw tankdop is stuk, een ruitenwisser heeft er de brui aan gegeven of uw koplamp heeft het moeten ontgelden; al deze mankementen kunnen wij eenvoudig oplossen tijdens een onderhoudsbeurt dankzij onze voorraad Volkswagen onderdelen. Ook voor het uitvoeren van de APK kunt u bij AutoBlom in Enspijk terecht; wij zijn een door BOVAG gecertificeerd keuringsbedrijf. Constateert onze garage nabij Geldermalsen tijdens de keuring kleine mankementen bij uw Volkswagen, dan kunnen wij deze direct met een beurt verhelpen. Natuurlijk kunt u voor een algehele onderhoudsbeurt ook uw Volkswagen aan ons toevertrouwen!

Interesse?

Autobedrijf Blom heeft een groot aantal occasions op voorraad. Kijk snel verder!

Openingstijden

  • Maandag - vrijdag 8:30 - 17:30
  • Zaterdag13:00 - 17:00
  • Maandag, woensdag en donderdagavond op afspraak geopend van 20:00 tot 21:30

Transparantie

Autobedrijf Blom staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons weet u precies wat u kwijt bent!

Wij regelen snel de kleine beurt van uw Volkswagen auto

Bij onze garage kunt u bouwen op ruim 30 jaar ervaring in het vak. Daarnaast bent u bij onze locatie nabij Leerdam verzekerd van een grondige en eerlijk geprijsde onderhoudsbeurt voor uw Volkswagen. Wij voeren niet voor niets met trots als motto ‘Betrouwbaar, Betaalbaar’. Onderhoudswerkzaamheden, reparaties als de distributieriem vervangen, en natuurlijk de APK worden allemaal voor u geregeld bij onze garage nabij Leerdam. Als u van onze diensten gebruik wilt maken, maakt u dan eenvoudig online een afspraak. Wenst u eerst meer informatie over onze diensten? Dan belt u naar 0345 652 007.